Releaf Paper названий найвідомішим екологічним стартапом України і отримав визнання у звіті про перспективні українські стартапи

Releaf Paper названий найвідомішим екологічним стартапом України і отримав визнання у звіті про перспективні українські стартапи

Читання Releaf Paper названий найвідомішим екологічним стартапом України і отримав визнання у звіті про перспективні українські стартапи 2 хвилин Далі Releaf Paper - переможець ThePackHub Inaugural Packaging Startup Awards
Releaf Paper, перший у світі виробник паперу з опалого листя, визнано найвідомішим зеленим стартапом України у світі. Ця видатний для стартапу момент є результатом відданості Releaf Paper сталому розвитку та інноваціям, про що йдеться в нещодавньому випуску звіту про перспективні українські стартапи під назвою «Rising UA Startups: Resilience Edition».

Включення Releaf Paper до цього престижного звіту Українським фондом стартапів, Techosystem та Міністерством цифрової трансформації України - свідчення виняткової наполегливості та відданості нашої команди, яка постійно розширює межі інновацій для створення більш сталого майбутнього. Це також відображення величезної підтримки та довіри нашої неймовірної спільноти.

Від нашої інноваційної технології, яка перетворює опале листя в екологічно чисту упаковку, до нашої стійкості в складні часи, такі як пандемія COVID-19 і війна в Україні - на всьому шляху ми залишаємося непохитними у своїй місії трансформувати екологічну упаковку.

Святкуючи цю визначну подію, Releaf Paper висловлює щиру подяку нашій спільноті, партнерам і прихильникам, які зіграли важливу роль у нашому шляху. Ваша віра в нашу місію стала рушійною силою нашого успіху.

Щоб дізнатися більше про це визнання та відкрити для себе інші перспективні українські стартапи, ви можете переглянути повний звіт «Rising UA Startups: Resilience Edition» тут.