Releaf Paper - переможець ThePackHub Inaugural Packaging Startup Awards

Releaf Paper - переможець ThePackHub Inaugural Packaging Startup Awards

Releaf Paper, перший у світі виробник паперу з опалого листя, став переможцем у категорії «Альтернативні матеріали» на першій церемонії ThePackHub Packaging Startup Awards 2023. Ця престижна подія, спонсорована Ocado, відбулася в рамках Лондонського тижня упаковки 22 вересня.

Поважне журі з 15 суддів, до складу якого входили власники брендів і роздрібні торговці з багатим досвідом роботи в пакувальній галузі, ретельно оцінювало роботи. Цьогорічний конкурс привернув вражаючі 94 роботи з усього світу, розподілені за шістьма категоріями: альтернативні матеріали, доєднане пакування, розширена функціональність, онлайн, повторне використання та наповнення, зменшення відходів.

Пол Дженкінс, керуючий директор ThePackHub, і Лаура Фернандес, старший менеджер зі сталого розвитку упаковки в Ocado Retail, мали честь оголосити переможців.

«Ми раді стати переможцями The Packaging Startup Award у категорії «Альтернативні матеріали». Це велике визнання та ще один доказ того, що ми щодня робимо правильні та корисні речі. Дякуємо ThePackHub, усім суддям і всім, хто підтримував нас. Залишайтеся інноваційними та ніколи не здавайтеся!» - коментує генеральний директор та співзасновник стартапу Олександр Соболенко.

«Перемога Releaf Paper у категорії «Альтернативні матеріали» підкреслює наш статус першого у світі виробника паперу, отриманого з опалого листя,» - каже Валентин Фречка, технічний директор і співзасновник Releaf Paper. -  «Ця престижна нагорода підтверджує наше прагнення революціонізувати пакувальні матеріали та наше невпинне прагнення до стійких рішень, які змінюють ландшафт галузі».

Дізнатися більше https://packagingstartupawards.com/live/en/page/home